X
Menu
MENU

TRØFFELMARINERTE KYLLINGLÅR

INGREDIENSER

• 4 kyllinglår
• 2-3 ss hverdagsolje
• 1 dl intens husets olje
• 1 neve bladpersille
• 1 bunt med gressløk
• 1 bunt med rosmarin
• 15-20 Timut-pepperkorn
• 3-4 hvitløksfedd
trøffelbalsamico
trøffelsalt

TILBEREDNING

1. Fjern bladene fra rosmarinen.

2. Finhakk bladpersillen, gressløken, rosmarinen og hvitløken.

3. Knus Timut-pepperet i en morter.

4. Bland urter, pepper og husets olje sammen.

5. Gni kyllinglårene godt inn med urteblandingen i en pose og la det marinere i minst 1 time.

6. Forvarm ovnen til 180 grader.

7. Ha hverdagsoljen i en stekepanne på middels varme og brun kyllinglårene i 5-7 minutter på hver side.

8. Stek så kyllinglårene med resten av marinaden i ovnen, i ca. 20-30 minutter.

9. Dekk kjøttet med et håndkle i 10-15 minutter og la det hvile før servering.

10. Ringle over ca. 2 ss  trøffelbalsamico og smak til med trøffelsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Kyllinglår