X
Menu
MENU

TRØFFELMARINERTE KYLLINGLÅR

Saftige kyllinglår med sprøtt og gyllent skinn marinert i smakfull trøffelolje og balsamico. Denne retten er en favoritt både til hverdag og fest!

INGREDIENSER

  • 4 kyllinglår
  • 2-3 ss hverdagsolje
  • 1 dl intens husets olje
  • 1 neve bladpersille
  • 1 bunt med gressløk
  • 1 bunt med rosmarin
  • 15-20 Timut-pepperkorn
  • 3-4 hvitløksfedd
  • Trøffelbalsamico
  • Trøffelsalt

TILBEREDNING

  • Fjern bladene fra rosmarinen.
  • Finhakk bladpersillen, gressløken, rosmarinen og hvitløken.
  • Knus Timut-pepperet i en morter.
  • Bland urter, pepper og husets olje sammen.
  • Gni kyllinglårene godt inn med urteblandingen i en pose og la det marinere i minst 1 time.
  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Ha hverdagsoljen i en stekepanne på middels varme og brun kyllinglårene i 5-7 minutter på hver side.
  • Stek så kyllinglårene med resten av marinaden i ovnen, i ca. 20-30 minutter.
  • Dekk kjøttet med et håndkle i 10-15 minutter og la det hvile før servering.
  • Ringle over ca. 2 ss  trøffelbalsamico og smak til med trøffelsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Kyllinglår
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!