X
Menu
MENU

LAMMECARRÉ MED PROVENCEURTER OG SENNEP 

Dette er den perfekte søndagsmiddagen eller festmaten! Denne retten er enkel å mestre og vanvittig god.

INGREDIENSER

  • 2 lammecarré
  • 6 ss hverdagsolje
  • 2 ss sennep m/ honning
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss provenceurter
  • 2 ts persille
  • 1 ts rosmarin
  • 3-4 sorte Kampot-pepperkorn
  • 2-3 klyper havsalt fra Camargue
  • Rosmarinolje 

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Knus pepperkornene i en morter.
  • Brun lammecarréen i en varm stekepanne med 2 ss hverdagsolje, 2 minutter på hver side.  Smak til med havsalt og pepper.
  • Bland 4 ss hverdagsolje, sennep, provenceurter, finstrimlet persilleblader, finhakkede hvitløksfedd, rosmarin og pepper.
  • Smør marinaden på hver side av lammecarréen.
  • Ha lammecarréen over på et stekebrett og stek den i ca 20 minutter.
  • Underveis i stekingen, vann lammecarréen med stekekraft.
  • Server lammecarréen med rotgrønnsaker og ringle 1 ts rosmarinolje over.

Tips: Marinaden til låmmecarréen kan også brukes til lammekoteletter.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Lammecarré
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!