X
Menu
MENU

LAMMECARRÉ MED PROVENCEURTER OG SENNEP 

INGREDIENSER

• 2 lammecarré
• 6 ss hverdagsolje
• 2 ss sennep m/ honning
• 2 hvitløksfedd
• 1 ss Provenceurter
• 2 ts persille
• 1 ts rosmarin
• 3-4 sorte Kampot-pepperkorn
• 2-3 klyper havsalt fra Camargue
rosmarinolje 

TILBEREDNING

1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Knus pepperkornene i en morter.

3. Brun lammecarréen i en varm stekepanne med 2 ss hverdagsolje, 2 minutter på hver side.  Smak til med havsalt og pepper.

4. Bland 4 ss hverdagsolje, sennep, provenceurter, finstrimlet persilleblader, finhakkede hvitløksfedd, rosmarin og pepper.

5. Smør marinaden på hver side av lammecarréen.

6. Ha lammecarréen over på et stekebrett og stek den i ca 20 minutter.

7. Underveis i stekingen, vann lammecarréen med stekekraft.

8. Server lammecarréen med rotgrønnsaker og ringle 1 ts rosmarinolje over.

TIPS

Marinaden til lammecarréen kan også brukes til lammekoteletter.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Lammecarré
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!