X
Menu
MENU

LANGSTEKT SVINEFILET MED FERSKEN- OG APRIKOSBALSAMICO

Ingredienser
  • 1,25 kg svinefilet
  • 4 hvitløksfedd
  • 3 ss fersken- og aprikosbalsamico
  • 3 ss gul sitronolje
  • 2 ss sennep m/honning
  • 2 ss tørket timian
  • 2 ts havsalt fra Camargue
  • 2 ts Kampot- pepper
Tilberedning
  • Forvarm ovnen til 120 grader
  • Skyll svinefilet og tørke i et håndkle. Legg den på et fat. Sett til side.
  • Knus hvitløk og finhakk den,  visp sammen med fersken- og aprikosbalsamico, sitronolje og sennep m/ honning.
  • Gni denne dressingen over svinefileten.
  • Dryss med tørket timian og smak til med havsalt fra Camargue og grovknust svart Kampot- pepper
  • Stek 6-7 timer

Tips: Server med rotgrønnsaker og ris, eller med potetmos, evt også med tørkede frukter.

Langstekt Marinert Svinefilet Ny Fersken Og Aprikosbalsamic1
Langstekt Marinert Svinefilet Ny Fersken Og Aprikosbalsamico og gul sitronolje