X
Menu
MENU

LANGSTEKT SVINEFILET MED FERSKEN- OG APRIKOSBALSAMICO

På utkikk etter en mør og deilig middag? Denne er en vinner både til hverdag og fest eller søndagsmiddagen. Fersken- og aprikosbalsamico gir retten et løft!

INGREDIENSER

  • 1,25 kg svinefilet
  • 4 hvitløksfedd
  • 3 ss fersken– og aprikosbalsamico
  • 3 ss gul sitronolje
  • 2 ss sennep m/honning
  • 2 ss tørket timian
  • 2 ts havsalt fra Camargue
  • 2 ts Kampot- pepper

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 120 grader
  • Skyll svinefilet og tørke i et håndkle. Legg den på et fat. Sett til side.
  • Knus hvitløk og finhakk den, visp sammen med fersken- og aprikosbalsamico, sitronolje og sennep m/ honning.
  • Gni denne dressingen over svinefileten.
  • Dryss med tørket timian og smak til med havsalt fra Camargue og grovknust svart Kampot- pepper
  • Stek 6-7 timer

Tips: Server med rotgrønnsaker og ris, eller med potetmos

Langstekt Marinert Svinefilet Ny Fersken Og Aprikosbalsamic1
Langstekt Marinert Svinefilet Ny Fersken Og Aprikosbalsamico og gul sitronolje
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!