- Hjem /
- Biffsalat
Biff i salaten gir et mettende, mørt og deilig tilskudd til retten. Med asparges og sjalottløk blir plutselig salat en favorittmiddag!
INGREDIENSER
- 400 g biff
- ½ bunt asparges
- 2 sjalottløk
- 10-12 cherrytomater
- 1 squash
- 100 g babyspinat
- 1 crispisalat
- Cherrytomater i olivenolje, økologisk
- Nykvernet Voatsiperifery-pepper*
- Urtesalt til kjøtt
- 1 liten neve Pekannøtter
- Hvitløksolje
- Grand Cru olivenolje
- 1 ss sitronbalsamico
Du kan erstatte Voatsiperifery-pepper med phu Quoc pepper
TILBEREDNING
- Knus 4-5 pepperkorn i en morter med urtesalt til kjøtt
- Gni biffen inn med denne blandingen og pensle med hvitløksolje. Sett til side.
- Del asparges på langs og i biter, del squash i skiver på 1 cm, og del cherrytomater i 2.
- Hell litt hvitløksolje over grønnsakene og smak til med urtesalt til kjøtt.
- Kutt sjalottløk i tynne båter.
- Vask og grovhakk crispisalaten.
- Grovhakk pekannøtter.
- Grill biffen på varm grill i ca. 3-4 minutter på hver side avhengig av tykkelse. La biffen deretter hvile i 4-5 minutter før den deles i skiver.
- Lag en dressing med hvitløksolje, 5 ss intens olivenolje sitronbalsamico. Smak til Voatsiperifery-pepper og urtesalt til kjøtt. Sett til side
- Grill grønnsakene i 1-2 minutter på hver side.
- Bland crispisalat, babyspinat og sjalottløk sammen i et stort fat.
- Legg de grillede grønnsakene og biffen delt i skiver over salaten.
- Dander til slutt cherrytomater over salaten.
- Ringle over med hvitløksolje og sitronbalsamico dressingen
