X
Menu
MENU

BIFFSALAT 

Biff i salaten gir et mettende, mørt og deilig tilskudd til retten. Med asparges og sjalottløk blir plutselig salat en favorittmiddag!

INGREDIENSER

  • 400 g biff
  • ½ bunt asparges
  • 2 sjalottløk
  • 10-12 cherrytomater
  • 1 squash
  • 100 g babyspinat
  • 1 crispisalat
  • Cherrytomater i olivenolje, økologisk
  • Nykvernet Voatsiperifery-pepper*
  • Urtesalt til kjøtt
  • 1 liten neve Pekannøtter
  • Hvitløksolje
  • Grand Cru olivenolje
  • 1 ss sitronbalsamico

Du kan erstatte Voatsiperifery-pepper med phu Quoc pepper

TILBEREDNING

  • Knus 4-5 pepperkorn i en morter med urtesalt til kjøtt
  • Gni biffen inn med denne blandingen og pensle med hvitløksolje. Sett til side.
  • Del asparges på langs og i biter, del squash i skiver på 1 cm, og del cherrytomater i 2.
  • Hell litt hvitløksolje over grønnsakene og smak til med urtesalt til kjøtt.
  • Kutt sjalottløk i tynne båter.
  • Vask og grovhakk crispisalaten.
  • Grovhakk pekannøtter.
  • Grill biffen på varm grill i ca. 3-4 minutter på hver side avhengig av tykkelse. La biffen deretter hvile i 4-5 minutter før den deles i skiver.
  • Lag en dressing med hvitløksolje, 5 ss intens olivenolje sitronbalsamico. Smak til Voatsiperifery-pepper og urtesalt til kjøtt. Sett til side
  • Grill grønnsakene i 1-2 minutter på hver side.
  • Bland crispisalat, babyspinat og sjalottløk sammen i et stort fat.
  • Legg de grillede grønnsakene og biffen delt i skiver over salaten.
  • Dander til slutt cherrytomater over salaten.
  • Ringle over med hvitløksolje og sitronbalsamico dressingen
400x561_25
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!