Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.
Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.
Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.
Sett blandingen i kjøleskapet, og la den marinere i minst to timer.
Anrett kylling og paprika på grillspyd.
Grill eller stek grillspydene på hver side i ca. 5 minutter. Pensle spydene med resten av marinaden underveis.
Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.
Spe forsiktig med olivenolje mens du fortsetter å vispe. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at majonesen hele tiden er glatt og blank.
Avslutt med å blande inn chiliolje.
Tilberedning
Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.
Sett blandingen i kjøleskapet, og la den marinere i minst to timer.
Anrett kylling og paprika på grillspyd.
Grill eller stek grillspydene på hver side i ca. 5 minutter. Pensle spydene med resten av marinaden underveis.
Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.
Spe forsiktig med olivenolje mens du fortsetter å vispe. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at majonesen hele tiden er glatt og blank.
Avslutt med å blande inn chiliolje.
Ingridienser