- Hjem /
- Papardelle med Pesto Genovese og kylling
Papardelle er en deilig pasta som passer perfekt til pesto og kylling. Denne retten er like god som den er enkel å lage og faller garantert i smak!
INGREDIENSER
- 300 g kyllingfilet
- 1-2 klyper havsalt & espelette-chili
- 1 squash
- Pappardelle-pasta
- 2 ss pesto genovese
- 2 ss hverdagsolje
- 2 ss halvtørkede tomater
- 2 ss Leccino-oliven uten stein
- Parmesan
- Nykvernet Kampot-pepper
- Havsalt fra Camargue
- Basilikumolje
TILBEREDNING
- Skjær kyllingen i små biter og bland det med havsalt & espelette-chili.
- Kutt squashen i små biter
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
- Stek kyllingen i hverdagsoljen i en varm panne, uten å gjennomsteke helt.
- Stek squashen i 2 minutter i samme stekepanne.
- Hell av vannet fra pastaen 2 minutter før pastaen er ferdig kokt og ta vare på en del av vannet.
- Tilsett squashen og kyllingen, bland sammen og hell i litt av pastavannet underveis.
- Etter 2 minutter tilsett pesto Genovese, halvtørkede tomater og Leccino-oliven.
- Server med flak av parmesan, smak til med havsalt fra Camargue og pepper.
- Hell litt basilikumolje over til slutt.
Produkter brukt i denne oppskriften:
[wpcloud_image attach_image=”2138″]