X
Menu
MENU

Pappardelle med pesto Genovese og kylling

Papardelle er en deilig pasta som passer perfekt til pesto og kylling. Denne retten er like god som den er enkel å lage og faller garantert i smak!

INGREDIENSER

  • 300 g kyllingfilet
  • 1-2 klyper havsalt & espelette-chili
  • 1 squash
  • Pappardelle-pasta
  • 2 ss pesto genovese
  • 2 ss hverdagsolje
  • 2 ss halvtørkede tomater
  • 2 ss Leccino-oliven uten stein
  • Parmesan
  • Nykvernet Kampot-pepper
  • Havsalt fra Camargue
  • Basilikumolje

TILBEREDNING

  • Skjær kyllingen i små biter og bland det med havsalt & espelette-chili.
  • Kutt squashen i små biter
  • Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
  • Stek kyllingen i hverdagsoljen i en varm panne, uten å gjennomsteke helt.
  • Stek squashen i 2 minutter i samme stekepanne.
  • Hell av vannet fra pastaen 2 minutter før pastaen er ferdig kokt og ta vare på en del av vannet.
  • Tilsett squashen og kyllingen, bland sammen og hell i litt av pastavannet underveis.
  • Etter 2 minutter tilsett pesto Genovese, halvtørkede tomater og Leccino-oliven.
  • Server med flak av parmesan, smak til med havsalt fra Camargue og pepper.
  • Hell litt basilikumolje over til slutt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

[wpcloud_image attach_image=”2138″]

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!