X
Menu
MENU

SJOKOLADEKONFEKT MED PISTASJKREM

Ingredienser

  • 3 dl mørk sjokolade rundt 60%
  • 3 ss pistasjkrem
  • 1 ss sitronolje

Bruk små silikonformer

Tilberedning

  1. Sjokoladen må vær temperert.
  2.  Smelt 1/3 del av den mørke sjokoladen til 45 – 50 grader i vannbad.
  3. Ta den varmesjokoladen bort fra vannbadet. Finhakk resten av sjokoladen og ha den oppi den varme sjokoladen
  4. Bland sjokolademassen inntil alt er smeltet. Temperaturen må være på rundt 28-29 grader.
  5. Varm opp igjen veldig forsiktig til 30-31 grader i vannbad. (20-30 sekunder)
  6. Ta en sjekk: dypp spissen av en kniv i sjokoladen og vent 2-3 minutter. Hvis sjokoladen starter å stivne er den klar til bruk.
  7. Fyll silikonformene 1/3 fulle med temperert sjokolade (bruk en sprøyte pose)
  8. Pensle sjokoladen opp på sidene på innsiden av formene, så du skaper ett sjokoladeskall
  9. Snu formen over et bakepapir så overflødig sjokolade renner ned, la stå i ca 10 minutter. Skrap bort den overflødige sjokoladen.
  10. Bland pistasjkrem med sitronolje. Fyll ¾ av sjokoladeformen med pistasjkrem og fyll opp resten av formen med temperert sjokolade.
  11. Ha formene i kjøleskapet i 15-20 minutter.
  12. Ta konfektene ut av formene.

Oppbevares i romtemperatur

Påskegg med pistasjkrem
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!