X
Menu
MENU

Gratinert conchiglioni med caponata

Lyst til å prøve en spennende pasta til middag i dag? Denne smakfulle italienske retten er kjapp og enkel å lage faller garantert i smak!

INGREDIENSER

  • 500 g Conchiglioni
  • 1 glass Caponata
  • Basilikumolje kan erstattes med hvitløksolje
  • Urtesalt til salat & pasta
  • Nykvernet sort Kampot-pepper
  • Parmesan

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kok pastaen i kokende vann i ca. 10 min.
  • Ha pastaen over i en annen kasserolle. Ta vare på det kokte vannet.
  • Hell caponataen i kasserollen med pastaen. Rør om.
  • Tilsett litt av det kokte vannet underveis slik at det ikke blir tørt.
  • Ha pastaen i en ildfast form.
  • Smak til med urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort Kampot-pepper.
  • Raspparmesan over pastaen. La pastaen stå og gratineres i ovnen i ca. 5-7 minutter.
  • Før servering, ringle over basilikumolje eller hvitløksolje.
fullsizeoutput_2fb
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!