X
Menu
MENU

LINGUINE CACIO E PEPE

Vil du prøve en ny pastarett? Denne enkle, men smakfulle retten er en fest i munnen. Ekstra god blir den med vår balanserte olivenolje!

INGREDIENSER 

  • 500 g Linguine pasta 
  • 1 ss nykvernet sort Kampot-pepper 
  • 1 ss smør
  • 1,5 håndfull revet pecorino
  • 1,5 håndfull revet 26 md lagret parmesan
  • Balansert olivenolje fra Italia

TILBEREDNING 

  • Kok pastaen som anvist på pakken.
  • Rist pepperet så vidt i en tørr panne i 1 minutt. Ha så 1 ss smør i pannen og tilsett deretter litt vann fra pastakokingen. La det surre videre på lav varme.
  • Når pastaen er halvkokt heller du av vannet fra kjelen (ta vare på ca. 1 – 3 dl vann i en annen skål), og hell pastaen over i stekepannen med pepperet.
  • Tilsett litt av det kokte vannet i pannen mens du rører pastaen godt om. Gjør dette helt til pastaen er al dente.
  • Tilsett deretter osten i pannen, litt og litt, mens du hele tiden rører godt om. Tilsett litt mer vann underveis hvis det er nødvendig.
  • Server retten med en gang, gjerne med litt ekstra ost over. Ringle til slutt over en god olivenolje.
Dep_pasta_parmesan

Produkter brukt i denne oppskriften:

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!