- Hjem /
- Matpakkesalat med penne og kylling - Pasta - Olivenlunden 1830
Med denne matpakkesalaten er det bare å glede seg til lunsj! Den lages på 1-2-3 med middagsrester fra pasta og kylling eller slenges sammen i en fei fra bunnen. En favoritt blant store og små!
INGREDIENSER
- Penne
- En liten neve soltørket cherrytomater
- Soltørkede tomater
- Urtesalt til kjøtt
- 1 kyllingfilet
- Ruccola
- Pesto Genovese
- Oliven uten stein
- Basilikumolje
- Granateplebalsamico
- Urtesalt til salat
- Nykvernet rødt Phu Quoc pepper
TILBEREDNING
- Kok pasta etter anvisning og sett til side
- Smak til kyllingfileten med urtesalt til kjøtt og nykvernet sort Phu Quoc pepper. Gjennomstek den.
- Del cherrytomater i to
- Del kyllingfilet i grove bitter og bland med grønn pesto og tomater
- Tilsett en ss oliven uten stein og en neve ruccola
- Ringle over basilikumolje og granateplebalsamico
- Smak til med urtesalt til salat og nykvernet rødt Phu Quoc pepper
