X
Menu
MENU

MATPAKKESALAT MED PENNE OG KYLLING

Denne matpakkesalaten garanterer en lunsj man kan glede seg til. Den er gjort på 1-2-3 ved å bruke middagsrester av pasta og kylling eller gjort på en fei fra bunn av. Dette er en favoritt hos både store og små matentusiaster!

Ingredienser

  • Penne
  • En liten neve soltørket cherrytomater
  • Soltørkede tomater
  • Urtersalat med espellette 
  • 1 kylling filet
  • Ruccola salat
  • Pesto Genovese
  • Oliven uten stein
  • Basilikumolje
  • Granateplebalsamico
  • Urtersalt til salat
  • Nykvernet sort Phu Quoc pepper

Tilberedning

  • Koke pasta etter anvisning og sett den til side
  • Smak til kyllingfileten med urtersalt med espelette og nykvernet sort Phu Quoc pepper. Gjennomstek den.
  • Del cherrytomater i to
  • Del kylling filet i grove bitter og bland den med grønn pesto og tomater
  • Tilsett en ss oliven uten stein og en neve ruccola
  • Ringle over basilikumolje og granateplebalsamico
  • Smak til med urtersalt til salat og nykvernet sort Phu Quoc pepper

Tips: bruk kylling fra gårsdagen 

matpakkesalat med kylling og penne
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!