- Hjem /
- Pappardelle med Pesto genovese og kylling
Pappardelle er en fantastisk pasta. Med vår deilige pesto Genovese og saftig kylling er denne retten en sikker vinner til lunsj eller middag!
INGREDIENSER
- 2 ss pesto Genovese
- 1 squash
- 300 g økologisk kyllingfilet
- 2 ss hverdagsolje
- 2 ss soltørkede Cherry tomater med olivenolje
- 2 ss Leccino-oliven uten stein i olivenolje
- 26 mnd. lagret Parmesan
- Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
- Havsalt fra Camargue
- Basilikumolje
TILBEREDNING
- Skjær kyllingen og squashen i små biter.
- Kok pastaen som anvist på pakken.
- Krydre kyllingen med pepper og havsalt.
- Stek kyllingen i en varm stekepanne med hverdagsoljen. Like før den er helstekt tar du den bort fra pannen.
- Stek så squashen i ca. 2 minutter til den er al dente
- Tre minutter før pastaen er ferdig kokt heller du den over i en annen kasserolle. Ta vare på det kokte vannet.
- Tilsett kyllingen og squashen i pastaen og rør om.
- Under stadig omrøring, tilsett litt av det kokte vannet over pastaen slik at hverken pastaen eller kyllingen blir tørr.
- Tilsett til slutt pesto Genovese, soltørkede Cherry tomater med olivenolje og Leccino-oliven uten stein i olivenolje.
- Server pastaen med flak av parmesan og ringle over basilikumolje.
- Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
