X
Menu
MENU

TRØFFELPASTA MED KANTARELLER 

Trøffel egner seg svært godt i pasta. Sammen med kantarell er dette en deilig rett proppet med spennende smaker!

INGREDIENSER

  • Tagliatelle med trøffel
  • 250 g kantareller
  • 1 sjalottløk
  • 1 ss hverdagsolje
  • 1 ts smør
  • 1-2 klyper havsalt fraCamargue 
  • 4-5 sorte Phu Quoc-pepperkorn
  • 2 ss fløte
  • Hvit trøffelolje
  • Hvitt trøffelsalt
  • Sommertrøffel i skiver 

 

TILBEREDNING

  • Knus pepperkornene i en morter.
  • Ha hverdagsoljen og smøret i en stekepanne på middels varme.
  • Finhakk og fres sjalottløken og soppen.
  • Smak til med havsalt og pepper.
  • Tilsett fløten og fortsett å steke i 1 minutt. Sett til side men hold det varmt.
  • Kok tagliatelle med trøffel som anvist på pakken.
  • Bland soppblandingen sammen med tagliatelle.
  • Ringle over hvit trøffelolje, dryss over 1-2 klyper hvitt trøffelsalt og ha sommertrøffel i skiver over retten.
Trøffelpasta
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!