X
Menu
MENU

BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET

Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!

INGREDIENSER

  •  4 never baby leaves salat
  • 200 g appelsin
  • 200 g søtpotet
  • 1-2 ss hverdagsolje
  • 1 stilk rosmarin
  • 2 hvitløksfedd
  • 100 g bulgur
  • 1 liten neve tørkede tranebær
  • 4 ss balansert olivenolje
  • 1,5 ss blodappelsinbalsamico
  • 1 klype urtesalt til pasta&salat
  • Nykvernet voatsiperyferi-pepper fra Madagaskar
  • 1 ss frisk koriander

TILBEREDNING

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Finhakk hvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side
  3. Kutt søtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter
  4. Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20 minutter
  5. Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.
  6. Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til pasta&salat, pepper og koriander
  7. Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig
  8. Dander deretter  med tranebær, søtpotet og salat
bulgursalat
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!