X
Menu
MENU

BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET

INGREDIENSER

  •  4 never baby leaves salat
  • 200g appelsin
  • 200g søtpotet
  • 1-2 ss hverdagsolje
  • 1 stilk rosmarin
  • 2 hvitløksfedd
  • 100 g bulgur
  • 1 liten neve tørkede tranebær
  • 4 ss balsansert olivenolje
  • 1,5 ss blodappelsinbalsamico
  • 1 klippe urtesalt til pasta&salat
  • Nykvernet sort pepper voatsiperyferi fra Madagaskar
  • 1 ss frisk koriander

TILBEREDNING

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Finhakk hvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side
  3. Kutt søtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter
  4. Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20 minutter
  5. Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.
  6. Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til pasta&salat, pepper og koriander
  7. Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig
  8. Dander deretter  med cranberries, søtpotet og salat
bulgursalat