X
Menu
MENU

SALAT MED CHEVRE OG BRINGEBÆR

Salat blir fort en spennende rett når vi bruker chèvre og bringebær. Prøv denne deilige oppskriften til middag eller lunsj i dag!

INGREDIENSER 

• ½ pose ruccolasalat
• ½ pose babyspinat
• 100 g chèvre kuttet i små biter (viktig at den ikke er for moden, den skal kun være litt myk)
• 1 neve hasselnøtter
• 150 g bringebær
• 4 ss mild Grand Cru olivenolje
• 1,5 ss bringebæreddik
• 2 klyper urtesalt til salat & pasta
• Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
• Balsamicoperler m/ bringebær*

* Balsamicoperler m/ bringebær kan erstattes med sorte balsamicoperler.

TILBEREDNING 

  • Ha salat, spinat, bringebær, hasselnøtter og chèvre i en bolle og bland det hele forsiktig sammen.
  • Bland mild Grand Cru olivenolje og bringebæreddik og ha det over salaten rett før servering.
  • Smak til med urtesalt til salat & pasta og nykvernet rødt Phu Quoc-pepper.
  • Pynt med balsamicoperler m/ bringebær.
400x561_31
Salat med bringebæreddik og sorte balsamicoperler
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!