X
Menu
MENU

GRØNNKÅLSALAT MED TRØFFELMAJONES

Grønnkålsalat er både sunt, trendy og lett å lage! En sikker vinner som tilbehør til kjøtt, fisk og kylling.

MAJONES

INGREDIENSER  

  • 1 eggeplomme
  • 1⁄2 ts sennep m/ Provenceurter
  • 1⁄2 ts hvit trøffelbalsamico
  • 1 dl mild husets olje fra Spania

TILBEREDNING 

  • Visp eggeplommen, sennepen og hvit trøffelbalsamico i en kjøkkenmaskin.
  • Spe husets olje inn i en tynn stråle og sett i kjøleskapet.

SALAT

INGREDIENSER

  • 6 ss av majonesen
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts sennep m/ Provenceurter
  • 1⁄4 ts sukker
  • 1⁄4 ts havsalt fra Camargue
  • 250 g grønnkålmiks
  • 1 eple
  • 1 gulrot
  • 1 selleristang
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
  • 2 ss hvit trøffelolje
  • 1 ss hvit trøffelbalsamico
  • Trøffelsalt 

TILBEREDNING 

  • Bland majonesen, sitronsaften, sennepen, sukkeret, trøffeloljen, trøffelsaltet og hvit trøffelbalsamico i en bolle.
  • Strimle grønnkålmiksen, kutt eplet i små terninger, rasp gulroten og kutt selleristangen i små biter.
  • Bland alle grønnsakene inn i bollen.
  • Smak til med trøffelsalt og nykvernet Phu Quoc-pepper.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Grønnkålsalat
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!