X
Menu
MENU

GRØNNKÅLSALAT MED TRØFFELMAJONES

INGREDIENSER – MAJONES 

• 1 eggeplomme
• 1⁄2 ts sennep m/ Provenceurter
• 1⁄2 ts hvit trøffelbalsamico
• 1 dl mild husets olje fra Spania

TILBEREDNING 

1. Visp eggeplommen, sennepen og hvit trøffelbalsamico i en kjøkkenmaskin.

2. Spe husets olje inn i en tynn stråle og sett i kjøleskapet.

INGREDIENSER – SALAT

6 ss av majonesen
• 1 ss sitronsaft
• 1 ts sennep m/ Provenceurter
• 1⁄4 ts sukker 
• 1⁄4 ts havsalt fra Camargue
• 250 g grønnkålmiks
• 1 eple
• 1 gulrot
• 1 selleristang 
• nykvernet sort Phu Quoc-pepper
• 2 ss hvit trøffelolje
• 1 ss hvit trøffelbalsamico
• trøffelsalt 

TILBEREDNING 

1. Bland majonesen, sitronsaften, sennepen, sukkeret, trøffeloljen, trøffelsaltet og hvit trøffelbalsamico i en bolle.

2. Strimle grønnkålmiksen, kutt eplet i små terninger, rasp gulroten og kutt selleristangen i små biter.

3. Bland alle grønnsakene inn i bollen.

4. Smak til med trøffelsalt og nykvernet Phu Quoc-pepper.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Grønnkålsalat