- Hjem /
- Kyllingsalat - Oppskrifter - Olivenlunden
Prøv denne deilige kyllingsalaten for en frisk lunsj eller middag! Vår basilikumolje og pasjonsfruktbalsamico løfter retten og sørger for at den skiller seg ut.
INGREDIENSER
- 400 g kyllingfilet
- Urtesalt til kjøtt
- Timut-pepper
- Hverdagsolje
- 1 pakke ruccola-salat
- 1 kurv jordbær
- 2 kurver cherrytomater
- 1 vårløk
- 2 ss. halvtørkede cherrytomater
- Basilikumolje
- Pasjonsfruktbalsamico
TILBEREDNING
- Bland sammen urtesalt til kjøtt med timut-pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
- Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter før den deles i tynne skiver
- Bland i mellomtiden sammen 2 ss. basilikumolje med 2 ss. pasjonsfruktbalsamico
- Mariner kyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter.
- Del cherrytomatene og jordbærene i to
- Skjær vårløken i tynne skiver
- Ha ruccola, tomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat
- Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten
- Dryss med urtesalt til kjøtt og nykvernet timut-pepper
