- Hjem /
- Frisk mozzarellasalat - Oppskrifter - Olivenlunden 1830
En frisk mozzarellasalat passer til det aller meste. Server den på koldtbordet, til grillmaten eller som forrett i middagsselskapet.
INGREDIENSER
- 1⁄2 agurk
- 1⁄2 sjalottløk
- 1⁄2 stangselleri
- 1⁄2 vårløk
- 10 cherrytomater
- 1⁄2 grapefrukt
- 4-5 Cherrytomater i olivenolje
- 1⁄2 mango
- 1⁄4 bunt mynte
- Bøffelmozzarella
- 3 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico*
- Urtesalt til salat & pasta
- Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper eller Økologisk sort pepper fra Kerala.
*Man kan erstatte Granateplebalsamico med Tomat- & Basilikumbalsamico
TILBEREDNING
- Skjær mangoen og agurken i små biter.
- Skjær stangsellerien på langs og i små terninger.
- Skjær cherrytomatene i 2.
- Finhakk sjalottløken.
- Fileter grapefrukten og bruk kun fruktkjøttet.
- Bland alle ingrediensene forsiktig sammen i en skål.
- Skjær mozzarellaen i små stykker.
- Tilsett grovhakkede mynteblader og cherrytomater i olivenolje.
- Bland basilikumoljen og granateplebalsamicoen og hell over salaten før servering.
- Smaksett med urtesalt og pepper.
