X
Menu
MENU

QUINOASALAT MED DRESSING AV OLIVENOLJE OG GRAPEFRUKTBALSAMICO

INGREDIENSER

  • 180 ml quinoa
  • 1 ss Hverdagsolje
  • 3 dl vann eller grønnsakskraft
  • 1 laurbærblad
  • 500 ml tomater i terninger (2 kopper)
  • 250 ml persilleblader (1 kopp)
  • 6 vårløk

TILBEREDNING

  1. Grovhakk persillebladene og korianderen. Kutt vårløk i tynne skiver, fjern innmaten fra tomatene og del de i terninger, vask sitronen nøye og riv sitronskallet. Sett til side
  2. Rens quinoaen under kaldt vann i flere omganger.
  3. Ha Hverdagsolje i en kasserolle på medium varme, og fres i 1-2 minutter
  4. Tilsett grønnsakskraften og laurbærbladet. La det småkoke i 15-20 minutter
  5. Fjern laurbærbladet etter koking, og la quinoaen hvile i 5 minutter
  6. Bland sammen quinoaen med resten av grønnsakene, Chilioljen og Grapefruktbalsamicoen i en stor bolle
  7. Smak til med Urtesalt og nykvernet Rødt Phu Quoc pepper 
  8. La salaten marinere i 2 timer for å få mer aroma
  9. Før servering, ringle en mild olivenolje over salaten

 

*Mild olivenolje kan erstattes med Basilikumolje

**Grapefruktbalsamico kan erstattes med Mangobalsamico

Skål med quinoasalat
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!