X
Menu
MENU

RØDBETSALAT MED BLÅMUGGOST

Denne salaten er en lun favoritt med spennende smaker av rødbeter, blåmuggost og mandler. Aller best blir den hvis du topper den med pepperbalsamico!

INGREDIENSER 

  • 500 g friske rødbeter
  • 2 never ruccola
  • 135 g blåmuggost
  • 2 ss pepperbalsamico*
  • 4 ss Mild Grand Cru Olivenolje
  • Urtesalt til salat & pasta
  • Nykvernet sort kampot-pepper
  • 1 neve mandler

*Pepperbalsamico kan erstattes med vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP

TILBEREDNING

  • Kok rødbetene myke i lettsaltet vann og avkjøl dem.
  • Skrell rødbetene og del dem i båter.
  • Rist mandler i en tørr panne.
  • Del blåmuggosten i biter.
  • Lag en dressing med mild Grand Cru Olivenolje og pepperbalsamicoen, og smak til med urtesalt og pepper.
  • Bland dressingen med rødbetene og anrett dem på et fat med blåmuggost og ruccola.
  • Topp til slutt med ristede, hakkede mandler.
Bilde 31.10.2017, 13.29.53
Bilde 31.10.2017, 13.36.36
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!