X
Menu
MENU

SALAT PÅ NORGESGLASS

Ingredienser til dressingen

  • ½ kopp gresk yoghurt eller rømme
  • ¼ mandarinolje
  • 2 ts blodappelsinbalsamico eller mangobalsamico 
  • 2 ts sennep med Provenceurter
  • 1 ts sjalottløk
  • ¼ ts havsalt fra Camargue

Ingredienser til salat

  • Gulrot
  • Spinatblader
  • Tranebær
  • Blåbær
  • Paprika
  • Nøtter

Tilberedning

  1. Bland sammen dressingen og legg den nederst i et glass
  2. Legg så grønnsakene over
  3. Avslutt med nøtter og tørket frukt eller bær
  4. Skru på lokket og ta med deg glasset
  5. Rist salaten for å blande ingrediensene når den er klar til å spises

Tips: Dressingen kan oppbevares 3 dager i kjøleskapet

Tips: Mandarinolje kan erstattes med sitronolje eller sommerolje.

SALAT PÅ GLASS
SALAT PÅ GLASS