X
Menu
MENU

CIAPPE MED PESTO GENOVESE OG CHERRYTOMATER

Ciappe er sprø, italienske kjeks med hvetemel og olivenolje. Kombinasjonen av sprø ciappe, fyldig pesto og halvtørkede cherrytomater er nærmest uslåelig! Prøv denne enkle retten på tapasbordet!

INGREDIENSER

  • 1 pakke ciappe
  • 1 glass med pesto Genovese
  • 1 glass økologiske halvtørkende cherrytomater i olivenolje
  • Ridderost
  • Basilikum

TILBEREDNING

  • Brekk ciappe-kjeksen opp i mindre biter
  • Smør et generøst lag med pesto Genovese utover kjeksen
  • Legg så på en tynn skive med ridderost
  • Dander med en halvtørket cherrytomat og fersk basilikum på toppen
Ciappe med pesto genovese og cherrytomater
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!