X
Menu
MENU

OSTEFAT

INGREDIENSER 

• Et utvalg av oster som du liker
• Krydderbrød – se oppskrift her
• 100 g Valnøtter
• Druer
• Salat
 Syltetøy m/ fiken & nøtter
• 
1 glass Blomsterhonning fra Provence
• Confit med rødbeter & løk
• Tørkede fiken øko.
• 
Nykvernet Voatsiperifery pepper

VÅRE BESTE BALSAMICO TIL OSTEFAT 

1. Fikenbalsamico
2. Pepperbalsamico
3. Vellagret balsamico fra Modena IGP

VÅRE TIPS TIL OSTEFAT:

1. Lag ristede valnøtter med honning:
Fordel valnøttene utover et stekebrett med bakepapir og rist dem ved 170 grader i ca 8 / 10 min. Bland de ristede valnøttene med blomsterhonningen og fyll blandingen over på et lukket glass. Serveres romtemperert (blandingen holder seg lenge, oppbevares i romtemperatur).

2. Fordel ostene på et fat. Pynt med druer og tørkede fiken. Husk at osten kommer best til sin rett om den blir temperert før servering.

3. Server sammen med krydderbrød, ristede valnøtter med honning, syltetøy med fiken & nøtter, confit med rødbeter & løk, balsamico og olivenolje.

4. Det er alltid godt å servere ost med en god salat toppet med olivenolje og balsamico.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Ostefat Pepper
fullsizeoutput_3a2-2