X
Menu
MENU

OSTEFAT

Ostefat er nydelig som dessert, til vin eller tapas. Dette er en delikat rett som alltid faller i smak hos gjestene!

INGREDIENSER 

  • Et utvalg av oster som du liker
  • Krydderbrød – oppskrift her
  • 100 g Valnøtter
  • Druer
  • Salat
  • Syltetøy m/ fiken & nøtter
  • 1 glass blomsterhonning fra Provence
  • Confit med rødbeter & løk
  • Tørkede fiken
  • Nykvernet pepper

VÅRE BESTE BALSAMICO TIL OSTEFAT 

  • Fikenbalsamico
  • Vellagret balsamico fra Modena IGP

VÅRE TIPS TIL OSTEFAT:

  • Lag ristede valnøtter med honning.
  • Fordel valnøttene utover et stekebrett med bakepapir og rist dem ved 170 grader i ca 8 / 10 min.
  • Bland de ristede valnøttene med blomsterhonningen og fyll blandingen over på et lukket glass.
  • Serveres romtemperert

Tips: Denne blandingen holder seg godt lenge i romtemperatur.

  • Fordel ostene på et fat.
  • Pynt med druer og tørkede fiken.

Tips: Osten kommer best til sin rett om den blir temperert før servering.

  • Server sammen med krydderbrød, ristede valnøtter med honning, syltetøy med fiken & nøtter, confit med rødbeter & løk, balsamico og olivenolje.

Tips: Det er alltid godt å servere ost med en god salat toppet med olivenolje og balsamico.

Ostefat Pepper
fullsizeoutput_3a2-2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!