X
Menu
MENU

SELLERIDIPP MED TRØFFEL

INGREDIENSER

• 200 g selleri
• 1⁄2 eggehvite
• 1 ss sennep m/ honning
• 1 ts sitronsaft
• 1 dl H-melk
• 80 g kremfløte
• 1 gelatinplate
trøffelsalt
• 5 ss hvit trøffelolje
• 2 ss hvit trøffelbalsamico
• 4-5 regnbuegulrøtter
• 2-3 selleristenger

TILBEREDNING

1. Ha gelatinplatene i kaldt vann.

2. Skrell selleristengene, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre.

3. Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken.

4. Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned.

5. Pisk opp kremfløten og sett til side.

6. Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt.

7. Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten.

8. Smak til med trøffelolje og hvit trøffelbalsamico.

9. Fordel selleridippen over 4 tallerkener og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering.

10. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs.

11. Dander gulrøttene over kremen før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Selleridipp
Selleridipp2