X
Menu
MENU

SELLERIDIPP MED TRØFFEL

Selleridipp med trøffel er en fantastisk liten rett og den ultimate kosematen. Denne dippen er god å kombinere med friske grønnsaker!

INGREDIENSER

  • 200 g selleri
  • 1⁄2 eggehvite
  • 1 ss sennep m/ honning
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 dl H-melk
  • 80 g kremfløte
  • 1 gelatinplate
  • Trøffelsalt
  • 5 ss hvit trøffelolje
  • 2 ss hvit trøffelbalsamico
  • 4-5 regnbuegulrøtter
  • 2-3 selleristenger

TILBEREDNING

  • Ha gelatinplatene i kaldt vann.
  • Skrell selleristengene, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre.
  • Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken.
  • Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned.
  • Pisk opp kremfløten og sett til side.
  • Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt.
  • Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten.
  • Smak til med trøffelolje og hvit trøffelbalsamico.
  • Fordel selleridippen over 4 tallerkener og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering.
  • Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs.
  • Dander gulrøttene over kremen før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Selleridipp
Selleridipp2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!