X
Menu
MENU

TOMAT OG BRINGEBÆR MED BASILIKUMOLJE

Tomat og bringebær i balsamico er en spennende og kompleks liten rett som passer like godt på tapasbordet som tilbehør til middagen.

 INGREDIENSER

  • 20 ferske bringebær
  • 1 ss hverdagsolje
  • 10-12 basilikumblader – strimlet.
  • 1 ts 12 års lagret balsamico
  • 2 modne tomater – medium størrelse
  • 1 liten rødløk – i tynne strimler
  • 1 ts basilikumolje
  • Havsalt fra Carmague
  • Nykvernet Sort Phu Quoc-pepper 

TILBEREDNING

  • Ha hverdagsolje i en middels varm stekepanne
  • Ha så bringebær i pannen og la dem surre i 1 minutt
  • Tilsett 12 års lagret balsamico og 6-7 basilikumblader, bland med en gaffel og la det surre i 2-3 minutter til
  • Ta blandingen av platen, avkjøl
  • Ha bringebærkompott på en tallerken
  • Kutt tomatene i båter og dander over bringebærkompotten
  • Ha deretter basilikumblader og noen tynne strimler rødløk over tomatene
  • Ringle basilikumolje over tallerkenen
  • Smak til med sort Phu Quoc-pepper og havsalt fra Camargue Avslutt med små dråper av 12 års lagret balsamico.
Tomatkompott
Tomatkompott + Vaniljebalsamico

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!