X
Menu
MENU

TOMAT- OG MOZZARELLAKREM MED PESTO GENOVESE 

Prøv denne deilige tomat- og mozzarellakremen med vår fantastiske pesto Genovese.

INGREDIENSER

  • 75 g bøffelmozzarella
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 ss basilikumolje
  • 1 dl pisket kremfløte
  • 20 cherrytomater
  • 5 halvtørkede tomater
  • 100 g tomatfondant
  • Pesto genovese
  • Urtesalt til salat & pasta
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
  • 8 basilikumblader
  • Parmesanflak

TILBEREDNING

  • Kjør mozzarellaen glatt sammen med crème fraîche og basilikumolje.
  • Tilsett pisket krem forsiktig og smak til med urtesalt og pepper. Sett det i kjøleskapet i en engangssprøytepose.
  • Kutt toppene av cherrytomatene og ta ut innmaten.
  • Smaksett tomatene med urtesalt og pepper.
  • Ha en liten skje pesto Genovese i tomatene og så en liten skje av tomatfondanten. Avslutt med mozzarellakremen.
  • Skjær de halvtørkede tomatene i 4 og fordel bitene over mozzarellakremen.
  • Sett tomattoppene tilbake på de fylte tomatene.
  • Ha 1-2 ts pesto Genovese på en tallerken, legg de fylte tomatene over sammen med basilikumbladene og parmesanen.
  • Smak til med urtesalt og pepper og hell litt basilikumolje over retten.

Produkter brukt i denne oppskriften:

[wpcloud_image attach_image=”2406″]

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!