- Hjem /
- Tomat- og mozzarellakrem med Pesto Genovese
Prøv denne deilige tomat- og mozzarellakremen med vår fantastiske pesto Genovese.
INGREDIENSER
- 75 g bøffelmozzarella
- 1 ss crème fraîche
- 2 ss basilikumolje
- 1 dl pisket kremfløte
- 20 cherrytomater
- 5 halvtørkede tomater
- 100 g tomatfondant
- Pesto genovese
- Urtesalt til salat & pasta
- Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
- 8 basilikumblader
- Parmesanflak
TILBEREDNING
- Kjør mozzarellaen glatt sammen med crème fraîche og basilikumolje.
- Tilsett pisket krem forsiktig og smak til med urtesalt og pepper. Sett det i kjøleskapet i en engangssprøytepose.
- Kutt toppene av cherrytomatene og ta ut innmaten.
- Smaksett tomatene med urtesalt og pepper.
- Ha en liten skje pesto Genovese i tomatene og så en liten skje av tomatfondanten. Avslutt med mozzarellakremen.
- Skjær de halvtørkede tomatene i 4 og fordel bitene over mozzarellakremen.
- Sett tomattoppene tilbake på de fylte tomatene.
- Ha 1-2 ts pesto Genovese på en tallerken, legg de fylte tomatene over sammen med basilikumbladene og parmesanen.
- Smak til med urtesalt og pepper og hell litt basilikumolje over retten.
Produkter brukt i denne oppskriften:
[wpcloud_image attach_image=”2406″]