Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg
Enkel
4

Porsjoner

Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

200 g

torsk

200 g

reker

1 stk

liten rødløk

2 stk

hvitløksfedd

2 stk

sitroner

2 stk

lime

3 ss

Mynteolje

2 ts

Bringebærbalsamico

1 ts

Havsalt fra Camargue

1 håndfull

mynteblader

0.5 stk

agurk

1 kurv

bringebær

2 ts

Balsamicoperler m/ bringebær

1. 

Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side


2. 

Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.


3. 

Ha det i en medium stor bolle


4. 

Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen


5. 

Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til


6. 

I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten


7. 

Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten


8. 

Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.


9. 

Vel bekomme!


Tilberedning

1. 

Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side


2. 

Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.


3. 

Ha det i en medium stor bolle


4. 

Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen


5. 

Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til


6. 

I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten


7. 

Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten


8. 

Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.


9. 

Vel bekomme!


ingredienser

200 g

torsk

200 g

reker

1 stk

liten rødløk

2 stk

hvitløksfedd

2 stk

sitroner

2 stk

lime

3 ss

Mynteolje

2 ts

Bringebærbalsamico

1 ts

Havsalt fra Camargue

1 håndfull

mynteblader

0.5 stk

agurk

1 kurv

bringebær

2 ts

Balsamicoperler m/ bringebær

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter