Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
Ceviche er fantastisk sommermat, lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
torsk
reker
liten rødløk
hvitløksfedd
sitroner
lime
Mynteolje
Bringebærbalsamico
Havsalt fra Camargue
mynteblader
agurk
bringebær
Balsamicoperler m/ bringebær
Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
Ha det i en medium stor bolle
Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
Vel bekomme!
Tilberedning
Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.
Ha det i en medium stor bolle
Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.
Vel bekomme!
ingredienser
torsk
reker
liten rødløk
hvitløksfedd
sitroner
lime
Mynteolje
Bringebærbalsamico
Havsalt fra Camargue
mynteblader
agurk
bringebær
Balsamicoperler m/ bringebær