X
Menu
MENU

BLOMKÅLSUPPE 

Blomkål er ekstra godt i en kremet suppe! Denne med trøffel vil falle i smak hos både store og små!

INGREDIENSER

  • 2 ss hverdagsolje
  • 1 blomkål
  • 1⁄2 løk
  • 1 ss blomsterhonning
  • 6 dl grønnsakskraft
  • 6 dl H-melk
  • Hvit trøffelolje
  • Hvit trøffelbalsamico
  • Trøffelsalt
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Del blomkålen i grove biter og grovhakk løken.
  • Ha hverdagsoljen i en stor kasserolle og fres løken til den er blank.
  • Tilsett så 1 ss blomsterhonning og blomkålen. La det fortsette å frese i ca. 5 minutter.
  • Tilsett melken og grønnsakskraften.
  • La det hele småkoke i 10-15 minutter, før du kjører suppen glatt med en stavmikser.
  • Ha 1 ss hvit trøffelbalsamico i bunnen av hver suppeskål.
  • Server suppen varm og ringle trøffelolje over hver porsjon før servering. Smak til med trøffelsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Blomkålsuppe
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!