X
Menu
MENU

BLOMKÅLSUPPE 

INGREDIENSER

• 2 ss hverdagsolje
• 1 blomkål
• 1⁄2 løk
• 1 ss blomsterhonning
• 6 dl grønnsakskraft
• 6 dl H-melk
hvit trøffelolje
hvit trøffelbalsamico
trøffelsalt
• nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

1. Del blomkålen i grove biter og grovhakk løken.

2. Ha hverdagsoljen i en stor kasserolle og fres løken til den er blank.

3. Tilsett så 1 ss blomsterhonning og blomkålen. La det fortsette å frese i ca. 5 minutter.

4. Tilsett melken og grønnsakskraften.

5. La det hele småkoke i 10-15 minutter, før du kjører suppen glatt med en stavmikser.

6. Ha 1 ss hvit trøffelbalsamico i bunnen av hver suppeskål.

7. Server suppen varm og ringle trøffelolje over hver porsjon før servering. Smak til med trøffelsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Blomkålsuppe