X
Menu
MENU

BROKKOLISUPPE

INGREDIENSER

• 7 dl grønnsakskraft
• 1 sjalottløk
• 1 stk brokkolihode
• 1 dl melk
hvit trøffelbalsamico
hvit trøffelolje
trøffelsalt

TILBEREDNING

1. Kutt sjalottløken i store biter.

2. Kok kraften med sjalottløken i 5 minutter.

3. Del brokkolien i jevne biter. Skrell stilken og del den også.

4. Tilsett brokkolien i kraften og la det småkoke i 5-6 minutter.

5. Kjør det glatt til det får en fin konsistens, og tilsett så melken.

6. Ha 1 ts hvit trøffelbalsamico i hver tallerken før du heller i suppen.

7. Varm opp suppen før servering dersom det er nødvendig.

8. Ringle litt trøffelolje over suppen og smak til med trøffelsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Brokkolisuppe