X
Menu
MENU

ERTESUPPE 

INGREDIENSER

  • 500 g frosne erter
  • 2 sjalottløk
  • 7 dl grønnsakskraft
  • 1 dl melk
  • 2 ss hverdagsolje
  • Chiliolje
  • Granateplebalsamico
  • Urtesalt til salat og pasta
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Fres løk i en kjele med hverdagsolje på middels varme i 2-3 minutter
  • Tilsett frosne erter og forsett å frese 5-6 minutter til
  • Tilsett 7 dl grønnsakskraft og la det småkoke i 10 minutter
  • Kjør det hele glatt med stavmikser og ha i 1 dl melk til slutt
  • Topp med chiliolje og granateplebalsamico

Tips: Chiliolje kan erstattes med mynteolje eller sitronolje. Granateplebalsamico kan erstattes med mangobalsamico eller eplebalsamico eller sitronbalsamico. Man kan gjerne tilsette stekt laks i denne suppen!

Ertesuppe