X
Menu
MENU

ERTESUPPE 

Ertesuppe lager du i en fei med frosne erter. Kronen på verket er vår deilige chiliolje og granateplebalsamico.

INGREDIENSER

  • 500 g frosne erter
  • 2 sjalottløk
  • 7 dl grønnsakskraft
  • 1 dl melk
  • 2 ss hverdagsolje
  • Chiliolje*
  • Granateplebalsamico*
  • Urtesalt til salat og pasta
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Fres løk i en kjele med hverdagsolje på middels varme i 2-3 minutter
  • Tilsett frosne erter og fres i 5-6 minutter til
  • Tilsett 7 dl grønnsakskraft og la det småkoke i 10 minutter
  • Kjør det hele glatt med stavmikser og ha i 1 dl melk til slutt
  • Topp med chiliolje og granateplebalsamico

*Chiliolje kan erstattes med mynteolje eller sitronolje

*Granateplebalsamico kan erstattes med mango- eple– eller sitronbalsamico.

Tips: Tilsett pannestekt laks i ertesuppen for ekstra protein og smak!

Ertesuppe
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!