X
Menu
MENU

GRØNNSAKSUPPE 

Ingredienser
  • 4 gulrøtter
  • ½ kålrot
  • 4 poteter (mellomstore)
  • ½ purre
  • ¼ hodekål
  • 2 l grønnsakskraft
  • 2 kjøttpølser
  • Urtesalt til kjøtt
  • Nykvernet sort Kampot-pepper
  • Intens olivenolje fra Toscana
  • Vellagret balsamico med fiken
Tilberedning
  1. Vask og skrell alle grønnsakene
  2. Skjær gulrøtter, kålrot, poteter og persillerot i jevne biter
  3. Skjær purren i skiver og kålen i grove strimler, så i mindre biter
  4. Ha alle grønnsakene over i kjele og tilsett grønnsakskraft så det dekker 
  5. Kok opp og la det småkoke i ca 20 minutter, eller til alle grønnsakene er møre
  6. Skjær pølsene i jevne biter og ha dem i suppen mot slutten av koketiden
  7. Smak til med en intens olivenolje og 1 ts balsamico med fiken
  8. Til slutt smaker du til med urtesalt og kvernet pepper
Grønnsaksuppe

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!