X
Menu
MENU

GRØNNSAKSUPPE 

Det er lite som er så godt som rykende varm grønnsaksuppe når temperaturen synker. Den beste varianten lager du med fikenbalsamico.

INGREDIENSER

  • 4 gulrøtter
  • ½ kålrot
  • 4 poteter (mellomstore)
  • ½ purre
  • ¼ hodekål
  • 2 l grønnsakskraft
  • 2 kjøttpølser
  • Urtesalt til kjøtt
  • Nykvernet sort Kampot-pepper
  • Intens olivenolje
  • Fikenbalsamico

TILBEREDNING

  • Vask og skrell alle grønnsakene
  • Skjær gulrøtter, kålrot, poteter og persillerot i jevne biter
  • Skjær purren i skiver og kålen i grove strimler, så i mindre biter
  • Ha alle grønnsakene over i kjele og tilsett kraft til det dekker grønnsakene
  • Kok opp og la det småkoke i ca 20 minutter, eller til alle grønnsakene er møre
  • Skjær pølsene i jevne biter og ha dem i suppen mot slutten av koketiden
  • Smak til med intens olivenolje og 1 ts fikenbalsamico
  • Til slutt smaker du til med urtesalt og kvernet pepper
Grønnsaksuppe
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!