X
Menu
MENU

JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFELOLJE

INGREDIENSER

• 500 g jordskokk
• 2 hvitløksfedd
• 1 sjalottløk
• 1 ss hverdagsolje
• 4 dl melk
• 1,5 dl fløte
• 2,5 dl grønnsakskraft
• 4 ss hvit trøffelolje
• 4 ts hvit trøffelbalsamico
trøffelsalt
• nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

1. Skrell jordskokkene.

2. Ha 1 ss hverdagsolje i en dyp kasserolle.

3. Finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen.

4. Tilsett så melken, fløten og grønnsakskraften. La det småkoke til jordskokkene blir møre.

5. Kjør det glatt med en stavmikser.

6. Ha 1 ts hvit trøffelbalsamico i bunnen av hver suppeskål.

7. Varm suppen opp igjen.

8. Ringle over ca. 1 ss trøffelolje og dryss litt trøffelsalt og pepper over hver porsjon.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Jordskokksuppe