X
Menu
MENU

KALD BROKKOLISUPPE

Brokkolisuppe er en slager på mange middagsbord i norske hjem. Prøv denne spennende varianten med cottage cheese og persille.

INGREDIENSER

  • 3 brokkoli
  • 8 dl vegetabilsk kraft
  • ¼ bunt bladpersille
  • Hverdagsolje
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet sort kampot-pepper
  • 250 g. cottage cheese
  • 1 ss vellagret hvit balsamicoeddik

TILBEREDNING

  • Vask brokkolien og ta vare på brokkoliblomstene.
  • Fjern brokkolistammen og sett til side
  • Grovhakk resten av brokkolien
  • Varm opp kraften.
  • I en kasserolle stekes brokkoli med 1 ss hverdagsolje i 2 minutter. Smak til med havsalt fra Camargue.
  • Tilsett kraften og kok på nytt. La det småkoke i 5 minutter til
  • Avkjøl raskt i en bolle.
  • Tilsett bladpersille i suppen
  • Kjør dette glatt med en stavmikser og sett til side på et kjølig sted
  • I mellomtiden skreller og rasp stammen fra brokkoli og fordel dette i 4 tallerkener. Sett disse i fryseren.
  • Bland sammen 1 ss vellagret hvit balsamicoeddikk med cottage cheese.
  • Server kald brokkolisuppe i iskald tallerken. Dander med brokkoliblomster og ha til slutt 1 ss cottage cheese over suppen
  • Server umiddelbart
brokkolisuppe med cottage cheese
Brokkolisuppe med cottage cheese
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!