X
Menu
MENU

KALD ERTESUPPE MED GRØNNSAKER

Ingredienser

  • 500 g selskapserter
  • 5 dl grønnsakskraft
  • 1 dl mynteolje
  • 0,5 dl fløte
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • 4 små ss granateplebalsamico

Tilberedning

  1. Forvell erter i 2 minutter og sil av vannet
  2. Tilsett grønnsakskraft gradvis over ertene inntil en flytende konsistens. Bruk gjerne en food prossesor eller stavmikser
  3. Tilsett mynteolje og fløte.
  4. Sil suppen og sett til side i kjøleskapet til den er kaldt.
  5. Før servering, kjør suppen glatt på nytt
  6. Ringle 1 ss granateplebalsamico og 1 ss mynteolje over
  7. Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
Ertesuppe

Tips: Suppen kan serveres med grillede grønnsaker som for eksempel asparges, gulrøtter, jordbær, grønnkål og reddik… Suppen kan også brukes som dipp.

Tips: Mynteolje kan erstattes med sommerolje og en liten neve av mynteblader

Tips: Granateplebalsamico kan erstattes med sitronbalsamico