X
Menu
MENU

KALD ERTESUPPE MED GRØNNSAKER

Denne ertesuppen er en elegant og allsidig rett. Den fungerer like godt som suppe som til dip. Denne må du prøve!

INGREDIENSER

  • 500 g selskapserter
  • 5 dl grønnsakskraft
  • 1 dl mynteolje
  • 0,5 dl fløte
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • 4 små ss granateplebalsamico

TILBEREDNING

  • Forvell erter i 2 minutter og sil av vannet
  • Tilsett grønnsakskraft gradvis over ertene inntil en flytende konsistens. Bruk gjerne en food processor eller stavmikser
  • Tilsett mynteolje og fløte.
  • Sil suppen og sett til side i kjøleskapet til den er kaldt.
  • Før servering, kjør suppen glatt på nytt
  • Ringle 1 ss granateplebalsamico og 1 ss mynteolje over
  • Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
Ertesuppe

Tips: Suppen kan serveres med grillede grønnsaker som for eksempel asparges, gulrøtter, jordbær, grønnkål og reddik… Suppen kan også brukes som dipp.

Tips: Mynteolje kan erstattes med sommerolje og en liten neve av mynteblader

Tips: Granateplebalsamico kan erstattes med sitronbalsamico

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!