X
Menu
MENU

MINESTRONESUPPE 

Minestronesuppe er klassikeren som aldri går av moten. Vår intense olivenolje og pikant hvitt pepper løfter retten et ekstra hakk!

INGREDIENSER

  • 150 g bacon
  • 4 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 liten gul løk
  • 1 purreløk
  • 1 potet
  • 3 gulrøtter
  • 1 liten skalk hodekål
  • 1 squash
  • 2 tomater
  • 6 dl grønnsakskraft eller buljong
  • ½ boks tomater (200 g)
  • 75 g pasta penne
  • 1 boks hvite bønner
  • Havsalt fra Camargue
  • Hvitt Phu Quoc-pepper
  • Pepperbalsamico
  • 1 ss frisk rosmarin
  • Kruspersille
  • Parmesan
  • Intens olivenolje fra Italia

TILBEREDNING

  • Forvell tomater, ta av hinnene og del i båter. Sett til side
  • Skyll hvite bønner i kaldt vann
  • Skjær gulrøtter og squash i skiver, hodekål i strimler, løk og purreløk i tynne skiver, finhakk hvitløk og skjær poteter i terninger. Sett til side
  • Skjær bacon i 1 cm tykke terninger og sett til side
  • Stek bacon i en kasserolle. Tilsett gulrøtter, purre, løk, hvitløk, hodekål, 3 ss pepperbalsamico, og forsett å steke med lokk i 10 minutter. Rør om av og til.
  • Deretter tilsettes tomater i båter og hakkede tomater, fortsett å koke i 5 minutter uten lokk
  • Hell over grønnsakskraft og la småkoke i 20 minutter.
  • Tilsett potetterninger og pasta, og forsett å småkoke i 8 minutter
  • Tilslutt tilsettes squash, rosmarin og hvite bønner som kokes i 3 minutter til
  • Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • Sever suppen rykende varm
  • Dryss ca 1 ss pepperbalsamico og 1 ss intens olivenolje over
  • Tilslutt drysser du revet parmesan og kruspersille over hver tallerken
Minestronesuppe
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!