X
Menu
MENU

PAPRIKASUPPE

Hjemmelaget paprikasuppe er overraskende lett å lage – og veldig godt. Varm, tykk paprikasuppe passer utmerket til middag på kalde dager. Denne suppen har masse deilig smak av stekt paprika er nydelig i seg selv, med godt brød til eller med fisk i.

INGREDIENSER

  • 1 sjalottløk
  • 2 røde paprikaer
  • 1 ss hverdagsolje
  • 4 dl grønnsakskraft
  • 4 dl melk (alternativt 2 dl melk + 2 dl fløte)
  • Urtepreget olivenolje
  • Eplebalsamico

*Eplebalsamico kan erstattes med mangobalsamico

TILBEREDNING

  • Skjær løken i små biter og fres den til den er blank.
  • Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte.
  • Tilsett grønnsakskraften og melken, la det hele småkoke i 15 minutter.
  • Kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe.
  • Server suppen med 1 ss olivenolje og 1 ts eplebalsamico.

Tips: Denne suppen er en utmerket base til fiskesuppe!

paprikasuppe
Lukk
0 kr igjen før du får fri frakt på handelen!