X
Menu
MENU

PARMESANSUPPE

Elsker du parmesan? Da er dette suppen for deg! Med trøffelolje er denne retten er smaksbombe proppet med umami og en garantert favoritt på middagsbordet!

INGREDIENSER

  • 2 ss hverdagsolje
  • 200 g parmesan – 26 md. lagret
  • 2 1⁄2 dl fløte
  • 1 sjalottløk
  • 3 dl grønnsakskraft
  • 5 dl H-melk
  • 4 stilker fersk timian
  • Hverdagsolje
  • 4 ts sort olivenpaté m/ timian
  • 2 ss halvtørkede cherrytomater
  • Trøffelolje*
  • Trøffelsalt

*Trøffelolje kan erstattes med intens olivenolje.

TILBEREDNING

  • Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med 2 ss hverdagsolje til den blir blank.
  • Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet.
  • Fjern timianen fra melkeblandingen og kjør glatt med en stavmikser.
  • Grovhakk de halvtørkede tomatene.
  • Ha 1 ts olivenpaté og 1⁄2 ss halvtørkede tomater i hver serveringsskål.
  • Varm opp suppen forsiktig, og hell over olivenpatéen og tomatene.
  • Ringle ca. 1 ss trøffelolje og 1 liten klype trøffelsalt over hver suppeporsjon og server med en gang.
Parmesansuppe_Olivenlunden1830
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!