X
Menu
MENU

SELLERISUPPE MED SJAMPINJONG

Suppe er både sunt og godt! Denne med selleri og sjampignon er fyldig og smakfull, og blir garantert en favoritt på middagsbordet!

MARINERT SJAMPINJONG

INGREDIENSER  

  • 1 ss hverdagsolje
  • 1 neve sjampinjong
  • 1 ss hvitløksolje
  • 1 ts eplebalsamico
  • 1 klype havsalt fra Camargue
  • 1 nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Ha hverdagsoljen i en stekepanne.
  • Kutt sjampinjongene i små biter og stek dem forsiktig i 2-3 minutter, på middels varme.
  • Ha dem så i en bolle og bland dem med hvitløksolje og eplebalsamico. Smak til med  havsalt og sort pepper.
  • Ha soppen i kjøleskapet og la det marinere i minst 2-3 timer og opp til 1 døgn.

SUPPE

INGREDIENSER 

  • 400 g sellerirot
  • 150 g mandelpotet
  • 3 ss hverdagsolje
  • 4 dl grønnsakskraft
  • 4 dl H-melk
  • 1 ss sennep m/ honning
  • 1 syrlig eple
  • 1 bunt gressløk
  • Intens olivenolje

TILBEREDNING

  • Finhakk gressløk og kutt selleriroten, mandelpotetene og eplet i små terninger.
  • Fres selleriroten og mandelpotetene i en stor kasserolle i ca. 4-5 minutter, på middels varme, med 2 ss hverdagsolje.
  • Tilsett grønnsakskraften og H-melken i kasserollen.  La det småkoke til grønnsakene blir møre.
  • Kjør grønnsakene glatt med stavmikser sammen med 1 ss sennep m/ honning.
  • Stek så epleterningene med resten av hverdagsoljen i 2-3 minutter.
  • Ha sellerisuppen i en skål og dander med en ss marinert sopp, varme epleterninger og gressløk.
  • Ringle intens olivenolje over suppen og server varmt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Sellerisuppe-sopp
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!