X
Menu
MENU

SØTPOTETSUPPE MED KASTANJEKREM OG TRØFFELOLJE

Søtpotetsuppe med kastanjekrem og trøffelolje er en deilig, kremet og varmende hverdagsmiddag. Passer utmerket for litt kaldere dager!

INGREDIENSER

  • 450 g søtpoteter
  • 1⁄2 gul løk
  • 2 ss hverdagsolje
  • 1 l varmt vann
  • Havsalt fra Camargu
  • Sort Phu Quoc-pepper
  • 1 dl fløte
  • 4 ts hvit trøffelolje
  • 4 ts hvit trøffelbalsamico
  • Trøffelsalt
  • 1 glass kastanjekrem

TILBEREDNING

  • Skrell søtpotetene og del dem i store biter.
  • Skrell den gule løken og strimle den i tynne skiver.
  • Fres den gule løken i en stor kasserolle med hverdagsoljen til den er blank.
  • Ha i søtpotetene og stek videre i 2-3 minutter.
  • Tilsett kokende vann og la det småkoke i 20-25 minutter til søtpotetene er møre. Deretter sil dem og ta vare på kraften.
  • Miks søtpotetene med litt av kraften i en foodprocessor til du får en ønskelig konsistens.
  • Vend inn kastanjekremen og fløten i søtpotetblandingen.
  • Smak til med havsalt og pepper.
  • Ha 1 ts hvittrøffelbalsamico i hver suppeskål.
  • Varm suppen forsiktig opp og fordel den i suppeskålene.
  • Ringle ca. 1 ts trøffelolje og dryss 1 klype trøffelsalt over hver porsjon.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Søtpotetsuppe
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!