X
Menu
MENU

SUPPE MED VÅRLØK OG SALAT 

Salat til overs som begynner å bli dvask? Lag suppe med vårløk og salat! Enkel, smakfull og en helt i kampen for å kaste mindre mat! Se oppskriften her!

INGREDIENSER

  • 2 hoder crispisalat eller ekebladsalat
  • 3 ss hverdagsolje
  • 3 vårløk
  • 3 dl grønnsakskraft
  • 3 dl fløte
  • 2 pærer
  • 1 løk
  • Basilikumolje
  • Eplebalsamico
  • Urtesalt til salat&pasta
  • Nykvernet sort pepper

TILBEREDNING

  • Finhakk sjalottløk og fres på middels varme i olje til den er blank 
  • Tilsett salat og vend rundt til den faller sammen. Sett til side
  • Kok opp fløte og grønnsakskraft og tilsett vårløk, la småkoke i 3 minutter
  • Tilsett fløte og kraft, samt salatblanding og la småkoke i 2 minutter.
  • Hell fløte-/grønnsakskraft over salaten.
  • Deretter kjøres det glatt med en stavmikser, og suppen siles.
  • Rens pærene og skjær i terninger 
  • Skrell løk og del i tynne skiver
  • Stek pærer i en panne i to minutter med 1 ss eplebalsamico. Sett til side
  • Stek løk i 2-3 minutter og tilsett 1 ss eplebalsamico på slutten av steketiden
  • Varm opp igjen suppen og server
  • Smak til med basilikumolje, urtesalt til salat&pasta og nykvernet sort pepper
  • Til slutt toppes suppen med stekt pære og løk
Suppe med vårløk og salat
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!