X
Menu
MENU

ASPARGES MED PERSILLEMAJONES

Asparges med persillemajones er en fantastisk liten rett som kan nytes som forrett eller som nydelig tilbehør til feks grillmaten.

INGREDIENSER

  • 2 eggeplommer
  • 1 ss sennep m/ honning
  • 2 ts Banyulseddik
  • 2 dl mild Grand cru olivenolje fra Frankrike
  • Urtesalt til kjøtt
  • Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper
  • 4 ss finhakket persilleblad
  • 1 bunt grønn asparges
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

TILBEREDNING

  • Ha eggeplommer, sennep og Banyuls eddik i en bolle.
  • Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones.
  • Tilsett finhakkede persilleblader og sett majonesen i kjøleskapet.
  • Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker.
  • Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones.
Asparges med persillemajones

Tips: Dersom majonesen er for tykk tilsett litt vann

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!