X
Menu
MENU

GRATINERT SPINAT

Gratinert spinat er det ultimate tilbehøret til middagen – enten det er til en smakfull festmiddag med landkylling eller for å piffe opp hverdagsmiddagen. Sunt, næringsrikt og utrolig smakfullt.

INGREDIENSER

  • 1 kg spinatblader
  • 2 løk
  • 1-2 ss Julebalamico 15 års vellagret
  • 125 g crème fraiche
  • 2 egg
  • Hverdagsolje
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet sort Voatsiperifery pepper fra Madagaskar
  • Parmesan 26 måneder lagret
  • Sommertrøffel i skiver 

TILBEREDNING

  1. Forvell spinatbladene i 1-2 minutter. Sett til side.
  2. Skjære løk i tynne skiver og stek dem til de er blanke. På slutten av stekingen tilsettes 2 ss balsamico.
  3. Legg både løk og spinat i en ildfast form. Smak til med nykvernet sort pepper og havsalt.
  4. Bland sammen crème fraiche, havsalt, nykvernet pepper, trøffelskiver og egg i en bolle.
  5. Hell denne blandingen over spinaten og løken og avslutt med flak av parmesan.
  6. Stek i ovnen på 150 grader, mellom 1 time og 1,5 timer.
Gratinert spinat
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!