X
Menu
MENU

BASIS TOMATSAUS MED OLIVENOLJE

En god tomatsaus kan løfte mang en rett. Denne italienske basisoppskriftengir smak til dine favorittretter.

INGREDIENSER

TILBEREDNING

  • Dryss urtesalt over tomatinnmaten og bland. La hvile i 15 minutter.
  • Finhakk sjalottløk.
  • Ha 1-2 ss husets olje i en liten kasserolle på middels varme.
  • Tilsett tomat og sjalottløk og la det småkoke i 15 minutter.
  • Bruk en stavmikser og kjør tomatblandingen glatt samtidig som du tilsetter resten av husets olje (1 dl).

Tips: Denne tomatsausen er en base til pasta, fisk og kjøtt. Man kan tilsette sopp og urter, samt chiliolje, basilikumolje, sitronolje eller trøffelolje

400x561_BASE-TOMAT

Produkter brukt i denne oppskriften:

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!