X
Menu
MENU

MARINADE TIL RØDT KJØTT 

Syren i balsamicoeddik får proteinene i kjøttet til å koagulere. Dette gjør at kjøttet faktisk blir kokt mens det marinerer. Steketiden blir da mye kortere enn umarinert kjøtt.

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd
  • ½ sjaløttløk
  • 1 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
  • 1 ss sennep med honning
  • 2 ss eplebalsamico
  • 2 ss Kampot-pepper

Tilberedning:

  1. Knus Kampot-pepper i en morter
  2. Bland alle ingredienser til marinade.
  3. Ha kjøtt i en pose med marinade over natten i kjøleskapet
  4. Stek eller grill kjøttet

Tips: passer godt med grillet avocado

Produkter brukt i denne oppskriften:

GRILLET KJØTT M MARINADE
Marinade Til Rødt Kjøtt