X
Menu
MENU

MARINADE TIL RØDT KJØTT 

Syren i balsamicoeddik får proteinene i kjøttet til å koagulere. Dette gjør at kjøttet faktisk blir kokt mens det marinerer. Steketiden blir da mye kortere enn umarinert kjøtt. Ikke minst smaker denne marinaden fantastisk!

INGREDIENSER

  • 1 hvitløksfedd
  • ½ sjaløttløk
  • 1 dl vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
  • 1 ss sennep med honning
  • 2 ss eplebalsamico
  • 2 ss Kampot-pepper

TILBEREDNING

  • Knus Kampot-pepper i en morter
  • Bland alle ingredienser til marinade.
  • Ha kjøtt i en pose med marinade over natten i kjøleskapet
  • Stek eller grill kjøttet

Tips: Passer perfekt med grillet avocado

Produkter brukt i denne oppskriften:

GRILLET KJØTT M MARINADE
Marinade Til Rødt Kjøtt
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!