X
Menu
MENU

POTETSALAT MED KAPERS

INGREDIENSER 

  • 200 g poteter
  • 2 kokte egg
  • 2 vårløk
  • 100 g kapers
  • 1 ss vellagret balsamicoeddik fra Modena
  • 1 ss sherryeddik
  • 3 ss mild Grand Cru olivenolje
  • 12 Mynteblader
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING 

1. Kok potetene i en kjele.

2. Kok eggene slik at de blir hardkokte og kjøl dem ned.

3. Del eggene i fire.

4. Ha kapersene i vann i 5 minutter. Tørk dem og del dem i to.

5. Kutt vårløk i grove biter.

6. Lag en dressing av mild olivenolje, balsamicoeddik og sherryeddik, og smak til med havsalt og nykvernet rødt pepper. Sett dressingen til side.

7. Del de lunkne potetene i to eller fire i forhold til størrelsen.

8. Ha kapersene, vårløken og eggene sammen med potetene. Ha dressingen over og bland forsiktig.

9. Dander med myntebladene over potetsalaten.

Tips:

Potetsalaten er nydelig til grillmat, både til fisk og kjøtt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

20375999_863036883854080_8026180094122786889_n