X
Menu
MENU

RASPEDE GULRØTTER MED SITRON- & INGEFÆROLJE

Raspede gulrøtter med sitron- og ingefærolje er et deilig tilbehør til middagen. Denne enkle gulrotsalaten er full av spennende smaker som passer ekstra godt til en fiskemiddag. Ingefæren gir denne retten et ekstra kick.

INGREDIENSER 

  • 3-4 regnbuegulrøtter
  • 1-2 appelsiner
  • 1 neve tørkede druer
  • 1 ss leccino-oliven uten stein
  • Sitron- & ingefærolje
  • Honning- & ingefærbalsamico
  • Havsalt fra Camargue
  • Sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING 

  • Skrell og rasp regnbuegulrøtter.
  • Skrell og lag fileter av appelsin.
  • Bland sammen gulrøtter, appelsin, tørkede druer og oliven uten stein.
  • Lag en dressing med 2/3 del sitronolje og 1/3 del balsamico.
  • Smak til med havsalt og pepper.

Produkter brukt i denne oppskriften:

RASPEDE GULRØTTER MED SITRON- & INGEFÆROLJE
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!