X
Menu
MENU

RASPEDE GULRØTTER MED SITRON- & INGEFÆROLJE

Raspede gulrøtter med sitron- og ingefærolje er et deilig tilbehør til middagen. Denne enkle gulrotsalaten er full av spennende smaker som passer ekstra godt til en fiskemiddag. Ingefæren gir denne retten et ekstra kick.

INGREDIENSER 

  • 3-4 regnbuegulrøtter
  • 1-2 appelsiner
  • 1 neve tørkede druer
  • 1 ss Leccino-oliven uten stein
  • Sitron- & ingefærolje
  • Honning- & ingefærbalsamico
  • Havsalt fra Camargue
  • Sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING 

  1. Skrell og rasp regnbuegulrøtter.
  2. Skrell og lag fileter av appelsin.
  3. Bland sammen gulrøtter, appelsin, tørkede druer og Oliven uten stein.
  4. Lag en dressing med 2/3 del Sitronolje og 1/3 del Balsamico.
  5. Smak til med Havsalt og Pepper.

Produkter brukt i denne oppskriften:

RASPEDE GULRØTTER MED SITRON- & INGEFÆROLJE