- Hjem /
- Tomatsalat med mozzarella
Denne italienske klassikeren er ikke bare enkel å lage, den er også svært smakfull!
INGREDIENSER
- 4 bifftomater
- 4 Delicioso tomater
- 4 Dulcita tomater
- 4 plommetomater
- 20 cherrytomater, røde og gule
- 1 buffalo mozzarella
- 12 bringebær, delt i to*
- 3 ss basilikumolje
- 1 ss granateplebalsamico
- Urtesalt til salt og pasta
- Mynteblad, strimlet
- Basilikumblad, strimlet
- Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
TILBEREDNING
- Skrell tomater dersom det er mulig, og forvell dem i 15 sekunder.
- Kutt tomatene i ulike størrelser og fasonger.
- Dander tomatene i en bolle eller på en tallerken.
- Kutt mozzarella i terninger. Sett til side.
- Lag dressing av granateplebalsamico, basilikumolje, urtesalt og nykvernet pepper.
- Ha dressingen over salaten.
- Dander til slutt med mozzarellaterningene, bringebær, mynteblad, basilikumblad og nykvernet pepper.
*Bringebær kan erstattes med fersken.
Produkter brukt i denne oppskriften:
