X
Menu
MENU

SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER

INGREDIENSER – PANNEKAKERØRE 

• 1⁄4 l melk
• 2 frokostegg
• 1 ts sukker
• 100 g hvetemel
• 2 ss hverdagsolje
• 1 ts salt
• nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper

 TILBEREDNING

1. Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle.

2. Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt.

3. Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn.

INGREDIENSER – MARINERTE KANTARELLER 

• 1 ss hverdagsolje
• 1 neve kantareller
• 1 ss hvitløksolje
• 1 ts tranebærbalsamico
• 2 klyper havsalt fra Camargue
• nykvernet sort Kampot-pepper

TILBEREDNING

1. Ha hverdagsolje i en stekepanne på middels varme.

2. Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter.

3. Ha dem i en bolle og bland dem med hvitløksolje og tranebærbalsamico.

4. Smak til med havsalt og pepper.

5. Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn.

INGREDIENSER – MOZZARELLA

• 4 ss intens olivenolje
• 3-4 ss fersk oregano
• 4 stk mozzarella (1 stk per person)

TILBEREDNING

1. Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil, og sett til side.

2. Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene.

INGREDIENSER – SALAT 

• 2 ss intens olivenolje
• 1 ss tranebærbalsamico
• 1 klype urtesalt til salat & pasta
• nykvernet sort Kampot-pepper
• 4 never feldsalat

TILBEREDNING

1. Bland olivenoljen, tranebærbalsamicoen, urtesaltet og pepperet sammen.

2. Ha dressingen over feldsalaten.

ANRETNING

1. Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt hverdagsolje.

2. Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen, og plassér mozzarellaen over soppen.

3. Hell 1 ss av mozzarelladressingen over mozzarellaen.

4. Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang. 

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Salt-pannekake