X
Menu
MENU

SVARTE BØNNER OG RIS MED SPINAT, GRØNNKÅL OG HVIT BALSAMICO 

INGREDIENSER
  • 1 kopp Carnaroli risottoris
  • 2 ts hvitløksolje
  • 1 gul løk
  • Havsalt fra Camargue
  • 2 ss Hvit balsamico
  • 1 eller 2 ss Oregano
  • 1  boks grovhakkete tomater
  • 1 ts malt cumin
  • 1 ts røkt paprika
  • 1 gul paprika
TILBEREDNING
  1. Kok opp vann i en kasserolle og tilsett ris.
  • Kok i 15 min på lav varme
  • Bland hvit balsamico med oregano i en stavmikser. Sett til side
  • Strimle løk i tynne skiver. Sett til side
  • Fres løk i hvitløksolje i en kasserolle inntil den er blank, og tilsett havsalt fra Camargue og hvit balsamico med oregano.
  • Forsett å steke inntil  væsken er trukket inn.
  • Ha deretter  tomater og svarte bønner, og kok på nytt.
  • Smak til med malt cumin og røkt paprika.
  • Bland av og til og forsett å steke 7-8 min til.
  • Tilsett paprika og kok 2-3 min til.
  • Server ris i en tallerken og topp med tomater og bønner

Tips:  Denne retten kan nytes alene eller være tilbehør til fisk, kylling eller lammekjøtt 

Tips: Carnaroli risottoris kan erstattes med basmatiris. 

Svarte Bonner Og Ris Med Spinat, Grønnkål Hvit Balsamico 3
Svarte Bonner Og Ris Med Spinat, Gronnk ål Hvit Balsamico Og Risottoris 1