fbpx

GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
gulrotkake hovedbilde
NY

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

1 TIMER 30 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

DSC
NY

SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

30 MIN
17. mai
Enkel

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.

DSC
NY

GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT

2 TIMER 15 MIN
17. mai
Enkel

Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.

DSC
NY

KYLLINGSALAT MED JORDBÆR

30 MIN
17. mai
Enkel

Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.

DSC
NY

AMUSE-BOUCHE MED LAKS

2 TIMER 20 MIN
17. mai
Enkel

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.

DSC
NY

LAKSESASHIMI MED MANGOBALSAMICO

30 MIN
17. mai
Enkel

Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett

DSC
NY

HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL

2 TIMER 30 MIN
17. mai
Medium

Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!

FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
17. mai
Medium

Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.

PISTASJTIRAMISU

2 TIMER 30 MIN
17. mai
Medium

Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger. 

COCKTAIL MED CHAMPAGNE OG BRINGEBÆREDDIK

10 MIN
17. mai
Enkel

En nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!

PAVLOVA MED PISTASJKREM

17. mai
Medium

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

TRØFFELDIPP

20 MIN
17. mai
Enkel

Enkel dipp med kun 4 ingredienser. Perfekt til grillmat, chips eller oppkuttede grønnsaker.

PAVLOVA MED SITRUSKREM

17. mai
Medium

Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

1 TIMER
17. mai
Enkel

Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.

SOMMERSALAT

30 MIN
17. mai
Enkel

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON

10 MIN
17. mai
Enkel

Frisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten

PASTASALAT MED PESTO GENOVESE

30 MIN
17. mai
Enkel

En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.

JORDBÆR OG BALSAMICO KOMBUCHA SPRITZER

10 MIN
17. mai
Enkel

En frisk og leskende drikke. Perfekt som en velkomstdrikke!

SCONES MED LEMON CURD

1 TIMER
17. mai

Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!

REKESALAT MED SENNEP OG HONNING

30 MIN
17. mai
Enkel

En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.

LAKSETARTAR MED EPLE

1 TIMER 20 MIN