GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR
En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.
GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
KYLLINGSALAT MED JORDBÆR
Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
LAKSESASHIMI MED MANGOBALSAMICO
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
PISTASJTIRAMISU
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
COCKTAIL MED CHAMPAGNE OG BRINGEBÆREDDIK
En nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
PAVLOVA MED PISTASJKREM
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
PAVLOVA MED SITRUSKREM
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
POTETSALAT MED SMAK AV SITRON
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
SOMMERSALAT
Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON
Frisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten
PASTASALAT MED PESTO GENOVESE
En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.
JORDBÆR OG BALSAMICO KOMBUCHA SPRITZER
En frisk og leskende drikke. Perfekt som en velkomstdrikke!