fbpx

GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
Kostholdspreferanser
Tøm filteret

FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG

2 TIMER 15 MIN
17. mai
Enkel

Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!

OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN

55 MIN
Bakst
Medium

Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!

FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
17. mai
Medium

Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

KJEKS MED SJOKOLADEKREM

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.

SCONES MED LEMON CURD

1 TIMER
17. mai

Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!

BLÅBÆRMUFFINS

1 TIMER
Bakst

Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!

SKOGSBÆRTERTE

2 D
17. mai
Medium

Skogsbærterte med fyldig krem av pistasjkrem, fløte og gul sitronolje. Vakker og se på og fantastisk smakfull!

SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
Bakst
Medium

Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.