GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PISTASJKNUTER
Nydelige pistasjknuter fylt med vår Pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
SITRUSKAKE
Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
FOUGASSE
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
PINNEBRØD
Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!
FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
KJEKS MED SJOKOLADEKREM
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
SCONES MED LEMON CURD
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
BLÅBÆRMUFFINS
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!