GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
pistasjknuter
SAMARBEID

PISTASJKNUTER

4 TIMER
Bakst
Enkel

Nydelige pistasjknuter fylt med vår Pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg

header sitruskake
NY

SITRUSKAKE

1 TIMER 5 MIN
Bakst
Enkel

Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te

image
SAMARBEID

FOUGASSE

2 TIMER
Bakst
Enkel

Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg

TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER

1 TIMER
Bakst
Enkel

Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær

DSC
NY

HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING

2 TIMER 40 MIN
Bakst
Enkel

Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.

BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN

Bakst

En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene

sitron og pasjonsfruktruter hovedbilde
SAMARBEID

SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER

4 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.

MG
SAMARBEID

PINNEBRØD

1 TIMER
Bakst
Enkel

Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.

gulrotkake hovedbilde
NY

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

1 TIMER 30 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!

FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!

FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!

OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN

55 MIN
Bakst
Medium

Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!

FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
17. mai
Medium

Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

KJEKS MED SJOKOLADEKREM

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.

SCONES MED LEMON CURD

1 TIMER
17. mai

Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!

BLÅBÆRMUFFINS

1 TIMER
Bakst

Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!